Az ötlet megálmodója

Szilvi vagyok, a Puzzle Island alapítója, megálmodója. Szeretek kirakózni. Látom, hogy a gyártók a nagyságukból adódóan milyen részletekre nem tudnak odafigyelni és én kicsiként igyekszem ezeket a hiányosságokat pótolni, hogy még élvezetesebb legyen a kirakózás. A piac több szegmensében is kipróbáltam magamat. Voltam már bolti eladó, fuvarszervező, reklamációkat is volt szerencsém fogadni és az adatok elemzése sem áll távol tőlem. Mindegyik pozíció más-más szemléletmódot adott, de valahogy mindig úgy éreztem, hogy jó lenne belelátni az egész működésbe, végigkísérni minden egyes folyamatot. 

A puzzle kölcsönzés ötlete a rengeteg puzzle csoportban történő hirdetésből jött. Naponta temérdek puzzle kerül fel eladásra a Facebook csoportokban, amit elég macerás kezelni, követni. Épp ezért támadt az az ötletem, hogy mi lenne, ha nálam vásárolna egy szolgáltatást a kirakózni vágyó, ahelyett, hogy rengeteg pénzt, hirdetési időt és tárolási helyet áldoz olyan kirakósokra, amiket csak egyszer szeretne kirakni. Igyekeztem az árakat reálisra és kedvezőre beállítani. Először lokálisan Győrben indítottam el, mivel a szállítási költségeket csak itt tudtam kivenni a képletből. Idővel kompromisszumot kellett hoznom és elindítottam országosan is szolgáltatásomat, ekkor már napidíj helyett fix díjjal. 

Foglalkoztat, hogy mivel tudnék többet adni az embereknek, akár Neked is. Hiszem, hogy mindenre van megoldás és hogy sok múlik az ember hozzáállásán. Célom, hogy még nagyobb élmény legyen a kirakózás a szolgáltatásaimon keresztül. 

Puzzle Island - Enjoy the Pieces
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el